مواد غذایی سفیدکننده دندان
سفید کردن دندان ها یک کدام از نکته های اصلی در زیبایی صورت است و در صورتیکه میخواهید صورتی دیدنی داشته باشید باید اهمیت ویژه ای به دندانهای خویش بدهید .
به گزارش آلامتو و به نقل از دکتر کرمانی ; راه و روش رسیدن به دندان هایی سپید و زیبا می تواند به کوتاهی مسیر آشپزخانه باشد . این غذاهای آب ژاور دندان را به برنامه غذایی تان بیش تر فرمایید تا مرواریدهای دهانتان سپید بمانند .
سفید کننده دندان : گل کلم
به کار گیری از صیفیجات پهناور نظیر گل کلم و بروکلی به صورت خام , به سفید شدن دندانتان یاری می کنند . جویدن آنان سخت است , بنابراین زمانی در میان دندان ها خردشان می کنید , قطعات آنها لکه های تراز دندان را می سابند و از لابه لا میبرند . همینطور هرچه اکثر بجوید , مایع بزاق بیشتری توسط دهن ساخت میگردد که به از لا بردن لکه ها یاری می نماید .
آب ژاور دندان : توت فرنگی
توت خارجی حاوی اسید های مالیک است که یاری می کند کربوهیدرات ها تبدیل به انرژی برای ماهیچهها شوند . وجود این اسید برای سفیدی دندان ها دوچندان اصلی است , زیرا سبب ساز می گردد لکه ها از تراز دندان حل شوند . رویکرد های متعددی برای سود بردن از خاصیت سفیدکنندگی توت خارجی وجود دارد . به عنوان مثال میتوانید توت خارجی را له کنید و با جوش شیرین مخلوط کنید تا ماده ای خمیری تولید شود آنگاه با آن دندان ها را مسواک بزنید . پیشنهاد می شود فورا بعداز این کار , دهان خویش را با یک شستشو دهنده بر پایه ی فلوراید بشویید تا باقیمانده های اسید مالیک از بین بروند و دندانتان توانمند شود . در شرایطیکه توت خارجی دوست ندارید , مالیک اسید را در سیب , شلیل , گیلاس , موز و هلو هم می توانید پیدا کنید .
مقاله مرتبط : برای سفیدی دندان چه بخوریم؟
سفید کننده دندان : پنیر و ماست
برای اینکه لبخند زیباتری داشته باشید , اندازه بیشتری لبنیات در برنامه غذایی خویش ادغام نمایید . تولید ها لبنی مانند بروکلی , پنیر و ماست منجر میشوند دهانتان مایع بزاقی بیشتری ساخت کند که در فیض به از لابهلا رفتن لکه های روی دندان یاری می نماید . بر خلاف بروکلی , پنیر حاوی خواص سفید کنندگی مازاد است چون اسید لاکتیک دارااست که خاصیتش نظیر مالیک اسید است و به از میان بردن لکه های مرحله دندان کمک می کند .
آب ژاور دندان : دانه ها و آجیل ها
از حیث ساختاری , دانه ها و آجیل ها برای دندان ها مثل لایه بردار فعالیت می کنند . بافت ساینده دانه های آفتابگردان , بادام , گردو و کاشو می توانند لکه ها را از روی مینای دندان بردارند و مانند سنباده تغییر و تحول رنگ دندان را از لا ببرند . بعلاوه آجیل ها ثابت کرده اند که میتوانند از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری نمایند , بنابراین انتخابی خوب تحت عنوان بین وعده به حساب می آیند .
سفیدکننده دندان دکتر زیبایی است , آنزیمی که معمولا برای کاهش التهاب فایده میگردد . این آنزیم با از لا بردن پروتئین های روی سطح مینای دندان کار می کند . همین کهاین پروتئین ها از هم گسیختند , مایع بزاق دهان به صورت ارگانیک لکه ها را میشوید و سبب ساز میشود دندان از پیشین براق خیس شود . آناناس همینطور دارنده یک نسبت متعادل گلوکوز به فراکتوز است که سبب ساز میشود در عین شیرین بودن , وعده ای تندرست هم باشد .
آبژاور دندان : پیاز
با این که پیازها لطفی به بوی دهانتان نمی کنند ولی دربردارنده ترکیبات سولفور می باشند که سبب ساز پرهیز از تشکیل پلاک ها در سطح و بین دندان ها می شوند . پیاز سرخ کرده یا کبابی این خواص را ندارد . در صورتیکه میخواهید از این خواص پیاز استفاده ببرید بایستی آن را نپخته استفاده کنید .
آب ژاور دندان : کرفس
کرفس ( به ملازم هویج ) آب متعددی در خویش دارد که لثه ها را قوی و مانده غذاها را می شوید . ساختار سفت کرفس همچنین به آن خواص اسکراب کردن دندان را میدهد یعنی زمانی به طور خام خورده می شود , به طور فیزیکی نیز لکه ها را از مرحله دندان می زداید .
لک کننده دندان : نوشیدنی های اسیدی
در حالتیکه معتاد قهوه می باشید می بایست اندوهگین شوید چون عادت به مصرف مضاعف کافئین می تواند برای دندان ها زیان آور باشد . نوشیدنی های اسیدی مانند قهوه , چای و نوشابه تعادل pH دهان را تغییر و تحول میدهند و به سطح مینای دندان زخم می رسانند . علی الخصوص نوشابه خیلی خطرناک است چون حاوی قند و کربنات فراوان بالایی است و میتواند به نحوی مرحله مینای دندان را ساییده کند که روی آن حفره ایجاد شود . درصورتیکه این نوشیدنی ها را به صورت روزمره استفاده میکنید , می بایست
[ بازدید : 48 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]