آیا مصرف لبنیات منجر ایجاد آکنه شکل میشود؟
آکنه شکل برای هرکسی یک کابوس است و روشهای از بین بردن آن می تواند در شرایط حتمی زیاد اثرگذار باشند البته چرا گذشته از ساخت آکنه از عوامل تولید آن پیشگیری نمیکنید؟
به نقل از آلامتو و به گزارش فیتامین ; یکیاز وسیع ترین نهاد بدن پوست است . با در حیث به دست آوردن این زمینه به سادگی می قدرت برنامه غذایی که برای قلب و مغز اثر گذار است را به افزایش سالم پوست نیز رابطه اعطا کرد . توت های سرشار از آنتی اکسیدان , صیفی جات چلیپایی , اسید چرب های امگا۳ , و غذاهایی با شاخص گلیسمی زیر میتوانند منجر پوستی براق و براق شوند . اما در باب لبنیات چطور؟
گهگاه سبب ساز بروز مشکلاتی برای سیستم گوارش تن می شوند , اما برای سلامت استخوان ها اثرگذار میباشند . علم در رابطه لبنیات و پوست چه نظری داراست ؟
شکلات و غذاهای چرب از دشمنان کهن پوست و برهان پیدایش آکنه هستند . جدیدا شیر و گلوتن از عاملان دارای اهمیت جوش و آکنه شناخته شده اند . مطالعات آکادمی آمریکایی پوست نشان داده لبنیات می توانند روی آکنه تاثیر بگذارد . دانشمندان از ۲۰۰ نفر در سنین ۱۴ تا ۱۹ سال در رابطه برنامه غذایی شان سوال پرسیدند , و مشخص و معلوم شد افرادی که مشکل آکنه دارا هستند در مقایسه با کسانی که مشکلی ندارند بیشتر شیرهای کم چرب و سوای چربی مصرف کرده اند . اما این استدلالها رابطه ای بین آکنه و شیر پرچرب یا لبنیات بدون نقص پیدا نکرد .
این فیض گیری همگام با مطالعات قبل است , البته پژوهشگران اذعان کرده اند عواملی مانند این مدام یکسان فعالیت نمی کنند .
آیا شیر پرچرب برای توقف از آکنه خوب تر از ناچیز چرب است؟
چربی شیر نیز حاوی چربی های اشباع شدهاست , و دیگر اسید چرب ها را هم دارااست که باعث بهبود سوخت و ساز سلامت و کاهش مقاومت به انسولین می شود . چربی لبنیات اسید چرب های چندگانه نیز دارااست که به سوخت و ساز یاری می کنند , اما برای در دست گرفتن آکنه , این مرحله انسولین است که اهمیت دارااست . احتمال بر این است که هنگامی مقدار انسولین بالا می رود , غدد چرب تحریک میگردند , و جوش به وجود میاورند . درحالتی که شیر پرچرب جلوی این ارتقاء را بگیرد , به این ترتیب کمتر جوش خواهیم زد دکتر زیبایی ;
[ بازدید : 67 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]